Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Fettuccine
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts halved
2 Teelöffelolive oil
1/4 Tassegreen onions chopped
1 TeelöffelGarlic minced
14 1/2 x ca. 30 gCanned tomatoes; drained and Chopped
1 Teelöffelbasil
1 Tasseheavy cream
egg yolks
3/4 Tasseparmesan
8 x ca. 30 gFettuccine
1 TassePeas (frozen); thawed
1 1/2 TasseMushrooms fresh, sliced
die Zubereitung:

In skillet, brown chicken breasts in olive oil. Place chicken in crock-pot. Add green onions, garlic, tomatoes, and basil. Cover and cook on Low 7 to 9 hours. Remove chicken and cut into pieces. Return chicken pieces to pot. Stir in cream, egg yolks, and Parmesan cheese.

Cover and cook on high 30 minutes to thicken. While sauce is thicken-

ing, cook fettuccine according to package directions; drain. Add fettuccine, peas and mushrooms. Cover and cook on high 30 to 60 min.


Anmerkungen zum Rezept: