Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 Tasse | Low ft margarine, room temp |
1 Tasse | white sugar |
1/2 Tasse | brown sugar packed |
2 | egg whites lightly beaten |
1 1/2 Tasse | all-purpose flour |
1 Teelöffel | Baking soda |
1 Teelöffel | cinnamon ground |
1/4 Teelöffel | nutmeg ground |
1 1/2 Tasse | oats uncooked |
1 Tasse | raisins |
1 Teelöffel | vanilla |
In a large mixing bowl, beat margarine and sugars until light and fluffy. Add egg whites. In a medium size bowl, combine flour, baking soda, cinnamon and nutmeg; add to sugar mixture. Stir in oats, raisins and vanilla. Chill 1 hour. Preheat oven 350F. Roll a teaspoon of dough into a ball and place on an ungreased cookie sheet. Grease the bottom of a glass with margarine, dip glass in sugar and use to flatten ball of dough. Continue, leaving adequate space between cookies. Bake 10 min. Cool on racks. Cal: 61, fat: 1 g.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|