Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | Beet liquid; drained of 1 can of beets |
3/4 Tasse | tomato juice |
1/4 Teelöffel | onion powder |
1/4 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | lemon juice fresh |
1/4 Tasse | yogurt plain, low fat |
Mix all ingredients except yogurt. Chill 2-3 hours in a covered jar. Serve in cocktail glasses or small glass bowls, topping each with 1 tablespoon yogurt.
4 servings (Yield: 2 cups) 1 serving: 1/2 cup
Nutritive values per serving: 6 gm. Carbohydrates; 2 gm. Protein; 0 gm. Fat; 36 calories; 0.6 gm. Fiber; 464 mg. Sodium; 1 mg. Cholesterol
Food Exchange per serving: 1 Vegetable Exchange
Low-sodium diets: This recipe is not suitable ~-
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|