Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Barley Salad
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewater
2/3 TasseBarley; uncooked quick cooking barley
2 TasseChicken; diced cooked
1/2 TasseCelery diced
1/2 TasseTomatoes chopped
1/2 Tassered onion chopped
2 EsslöffelLemon juice fresh
1 Esslöffeldijon mustard
Lettuce leaves
die Zubereitung:

Bring water to a vigorous boil in a medium saucepan over high heat. Stir in barley; return to a boil. Reduce heat, cover, and simmer 8-10 minutes or until barley is tender, stirring occasionally. Drain if necessary; cool. Toss barley with remaining ingredients excpt lettuce. Serve on lettuce leaves.

Food Exchanges per serving: 2 Lean Meat Exchanges + 1 Starch Exchange + 1 Vegetable Exchange; Cho: 24g; Pro: 19g; Fat: 4g; Cal: 213; Low-sodium diets; This recipe is excellent.

Hess, R.D., M.S. and Katharine Middleton Brought to you and yours via Nancy O'Brion and Her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept: