Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bell Pepper Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelSized red bell pepper;
1 mittelSized green bell pepper;
1 mittelSized yellow bell pepper;
1/2 TasseCreamy garlic dressing
1/4 Teelöffelblack pepper
2 TeelöffelCapers; rinsed, drained
die Zubereitung:

Preheat broiler. Place bell peppers under broiler and lightly char, turning to grill all sides. Remove from broiler to a paper bag. Close bag and set aside. When peppers cool, peel, core, seed and cut into strips. Arrange peppers on a platter, alternating colors so that they form a petal, and spoon dressing over them. Sprinkle with black pepper. Garnish with capers and serve warm or chilled.

Food Exchange per serving: 1 Vegetable Exchange Cal: 30; Cho: 0mg; Car: 6g; Pro: 2g; Sod: 67mg; Fat: 0g

Brought to you and yours via Nancy O'brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept: