Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Teelöffel | margarine |
3 Tasse | Hot-air popped popcorn dry |
1/4 Teelöffel | paprika |
1/8 Teelöffel | garlic salt |
1/8 Teelöffel | Ground red pepper (cayenne?) |
Melt margarine. Drizzle melted margarine over hot popcorn; toss to coat.
Stir together paprika, garlic salt and ground red pepper. Sprinkle popcorn with the spice mixture and toss again. Makes 2 servings.
1 1/2 cup serving, 73 calories 2 g protein, 8 g carbohydrate, 4 g total fat, 1 g sat. Fat, 151 mg sodium, 11 mg potassium 1/2 bread exchange, 1/2 fat exchange (My note 1 ts marg. Is 1 fat exch.)
but not tested by Elizabeth Rodier Oct 93
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|