Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Corn bread crumbs |
1/2 Tasse | onion finely chopped |
1/2 Tasse | celery chopped |
1 Esslöffel | parsley dried flakes |
1/2 Teelöffel | thyme dried |
1/4 Tasse | Water or chicken broth |
Suggestion: Use a cornbread recipe made just with cornmeal or using rice flour for a no gluten recipe.
Mix all the ingredients together in a bowl. Stuff into poultry or transfer to a lightly oiled casserole. Bake in 350 F oven for 15 minutes if not used as a stuffing. Stuff 2 Cornish hens or 3 pound chicken.
1/8 recipe - 168 calories, 1 bread, 1 vegetable, 1 fat exchange 22 grams carbohydrate, 3 grams protein, 6 grams fat 202 mg sodium, 110 mg potassium, 23 mg cholesterol
Shared but not tested by Elizabeth Rodier, Nov 93
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|