Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Corn Bread Stuffing
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseCorn bread crumbs
1/2 Tasseonion finely chopped
1/2 Tassecelery chopped
1 Esslöffelparsley dried flakes
1/2 Teelöffelthyme dried
1/4 TasseWater or chicken broth
die Zubereitung:

Suggestion: Use a cornbread recipe made just with cornmeal or using rice flour for a no gluten recipe.

Mix all the ingredients together in a bowl. Stuff into poultry or transfer to a lightly oiled casserole. Bake in 350 F oven for 15 minutes if not used as a stuffing. Stuff 2 Cornish hens or 3 pound chicken.

1/8 recipe - 168 calories, 1 bread, 1 vegetable, 1 fat exchange 22 grams carbohydrate, 3 grams protein, 6 grams fat 202 mg sodium, 110 mg potassium, 23 mg cholesterol

Shared but not tested by Elizabeth Rodier, Nov 93


Anmerkungen zum Rezept: