Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Head cabbage;
Carrot finely chopped
1/4 TasseGreen pepper; (red/yellow)
2 Tassewater
1 EsslöffelMayonnaise-type dressing;
die Zubereitung:

Cut cabbage into small wedges. Place half in blender along with water, carrot, and peper. Blend quickly; turn off and drain at once, using liquid for blending with balance of cabbage, drain once more. Mix with mayonnaise dressing.

Food Exchange per serving: 1 Vegetable Exchange Cal: 26;

Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept: