Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Macaroni, raw |
1/2 x ca. 450 g | ground beef |
1/2 Teelöffel | garlic powdered |
1 Teelöffel | chilli powder |
1 Prise | salt |
1 Prise | Pepper freshly ground |
1 Dose | Tomato soup |
1 x ca. 30 g | Mozzarella cheese 15% mf |
Cook macaroni about 7 minutes. Brown meat in largest saucepan and drain off all fat. Add garlic, chili powder, salt and pepper. Mix well and cook on low about 5 minutes. Add cooked macaroni and tomato soup. Heat thoroughly. Just before serving add grated cheese. Cover and heat until cheese melts.
Estimated 3 protein, 1 1/2 starch, 1 fruit & veg.
and Love It!
Leftovers are good reheated the next day and can be frozen. Favorite quick recipe of Elizabeth Rodier and family.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|