Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Lasagna
Zutaten für 3  Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 30 gWhole wheat Lasagna noodles; >Or<
6 x ca. 30 gEnriched lasagna noodles;
1/2 Tassetomato sauce
1 TasseOnion, pepper, & mushrooms; mixture of 3 vegetables
1 1/2 TasseCottage cheese; low-fat
eggs
1 Esslöffelparmesan
3 x ca. 30 gMozzarella grated
2 Esslöffelparmesan
die Zubereitung:

Cook lasagna noodles in boiling water until tender. Drain and set aside. Combine tomato sauce and chopped onions, peppers and mushrooms. Mix in separate bowl cottage cheese, eggs and parmesan cheese. Preheat oven to 350 degrees. In a 8" x 8" casserole layer half the noodles, the cottage cheese mixture and grated mozzarella cheese. Top with tomato sauce mix and the rest of the noodles. Sprinkle with parmesan cheese. Bake for 25 minutes.

Food Exchange per serving: 4 Meats Exchanges + 2 Starch/Bread Exchanges + 1 Fat Exchange; Cal: 500, Pro: 36gm; Fat: 10gm; Car: 52gm;

Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept: