Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | Breasts, chicken, halves, broiler/fryer, boned, skinned |
1 Teelöffel | chilli powder |
1/4 Teelöffel | salt |
1 Esslöffel | Oil, vegetable |
1 Tasse | Sauce, picante |
1/3 Tasse | Marmalade, orange |
1 Esslöffel | Cilantro, minced Or |
1 Esslöffel | Parsley minced |
Pound the chicken breasts down to a 1/4-inch thickness.
In a small dish, mix together 1/3 ts of the chili powder and the salt. Sprinkle this mixture over the chicken.
In a saute pan, heat the oil over medium-high heat. Add the chicken and cook, turning, for about 5 minutes or until brown.
Add picante sauce, marmalade, and remaining chili powder, stirring to mix. Spoon sauce over the chicken. Sprinkle cilantro or parsley over all. Cook 5 minutes longer or until the chicken is fork tender.
Per serving:
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|