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Berbere, Hot Spice Mixture(Dry)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Teelöffelcumin seeds
cloves
3/4 TeelöffelCardamom seeds
1/2 Teelöffelblack peppercorns
1/4 Teelöffelallspice whole
1 TeelöffelFenugreek seeds
1/2 TeelöffelCoriander seeds
Small dried red chiles
1/2 TeelöffelGrated fresh gingerroot 1 teaspoon dried
1/4 TeelöffelTumeric
1 Teelöffelsalt
2 1/2 EsslöffelSweet Hungarian paprika
1/8 Teelöffelcinnamon
1/8 Teelöffelcloves ground
die Zubereitung:

In a small frying pan, on medium low heat, toast the cumin, cloves, cardamom, peppercorns, allspice, fenugreek, and coriander for about 2 minutes, stirring constantly. Remove from the pan and cool for 5 minutes.

Discard the stems from the chiles. In a spice grinder or with a mortar and pestle, finely grind together the toasted spices and the chiles. Mix in the remaining ingredients.

Store Berbere refrigerated in a well sealed jar or a tightly closed plastic bag.


Anmerkungen zum Rezept: