Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Sauce, Sans Cheese, Ff
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 TasseInst. mashed potatoes; Idahoan brand, or boiled
2 Tassewater
4 x ca. 30 gRoast peppers; or pimientos
1 Teelöffelonion powder
1/3 TasseNutritional yeast
2 EsslöffelArrowroot
3 Esslöffellemon juice
1 1/2 TeelöffelBouillon; or imit. chicken base
die Zubereitung:

Add all ingredients to a blender or food processer and blend until smooth. Then add to sauce pan and heat on medium with continuous stirring until barely boiling and sauce is thick and smooth. Serve imeejetly, if not sooner.

Great on anything on which you'd use a cheese sauce or it's even good by itself. If you reheat, first add a little water, stir, then heat. : The original rcp calls for pimientos, but roast peppers give it a much better flavor. : Modified after Ornish - I think. Jim K RBFV65A :

D/L from Prodigy 12-8-94. Recipe collection of Sue Smith. 1.80ss


Anmerkungen zum Rezept: