Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallop Saute
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBay or sea scallops
oil
3/4 Tassebutter
Bunches green onions chopped
white onion chopped
2 x ca. 450 gMushrooms, slice
2 Teelöffelshallot minced
2 Teelöffelgarlic minced
1 Teelöffelsalt
2 Teelöffelwhite pepper freshly ground
pepper
Juice from lemon
2 Tassewhite wine dry
die Zubereitung:

Dust scallops with flour. Heat oil in large skillet over medium-high

heat. Add scallops in batches and cook until lightly browned, wiping

pan clean after cooking each batch.

Melt butter in large saute pan, add onions and cook until soft. Stir in

mushrooms, shallot, garlic, salt and pepper until mushrooms are tender.

Add scallops, lemon juice and wine. Simmer 4 minutes, shaking pan

occasionally. Do not boil. Serve Hot.


Anmerkungen zum Rezept: