Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef & Tater Loaf
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gground beef
2 TasseOnion chopped
1 1/2 Tassecelery chopped
2/3 Tassegreen pepper chopped
3 EsslöffelLard
1 Esslöffelchilli powder
1 1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
cloves garlic minced
2 DoseTomato soup (21 oz), cond.
2 TassePotatoes mashed
die Zubereitung:

cook onion, celery and green pepper in lard until tender. Add ground beef and cook until lightly browned. Pour off drippings. Add chili powder, salt, pepper, garlic and tomato soup and heat through. Pour into 2 1/2 qt casserole or 7 10 ounce custard cups. Tube mashed potatoes on top. Bake at 425 F. 15 - 20 minutes or until potatoes are lightly browned.


Anmerkungen zum Rezept: