Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beefy Lasagna
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gground beef
4 Scheibebacon finely diced
3/4 TasseOnion chopped
2 grosscloves garlic minced
Celery Stalks chopped
Carrot peeled, chopped
2 EsslöffelParsley fresh, minced
8 x ca. 30 gtomato sauce
1 TasseTomato puree
3 Esslöffeltomato paste
1/2 TasseWine, dryred
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 TasseCheese, Ricotta
lasagna noodles cooked, drained
16 x ca. 30 gCheese, Mozzarella; shredded
die Zubereitung:

Combine beef, bacon, onion, and garlic in a 10" skillet; brown meat well over medium heat. Drain.

Combine beef mixture, celry, carrot, parsley, tomato sauce, tomato puree, tomato paste, wine, salt, and pepper in skillet; heat to boiling. Cover; reduceheat and simmer 40 to 50 minutes, sitrring occasionally.

Layer half ofmeat sauce, ricotta cheese, noodles, and mozzarella in a lightly greased 12x8x2" glass baking dish. Repeat layers. Bake at 375 degrees for 25 to 30 minutes.

Nancy Coleman.


Anmerkungen zum Rezept: