Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucey Baked Beans
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gIdaho Pinto beans
1/4 x ca. 450 gDiced salt pork
1/2 Tasseonion sliced
Bayleaf
8 x ca. 30 gtomato sauce can
1/2 Tassecatsup
1/2 Tassemolasses
1/4 Tassebrown sugar
2 Esslöffelcider vinegar
1 Teelöffelsalt
2 Teelöffelmustard dry
die Zubereitung:

Soak beans according to directions. Add salt pork, onion, bay leaf and salt. Cover and simmer 1 hour. Remove bay leaf. Drain and reserve 1 cup liquid. Add reserved liquid and remaining ingredients. Cover and bake at 325 degrees for 3 to 4 hours. Serve with baked spareribs.

Garnish platter with parsley and spiced crab apples. Makes 6 to 8 servings.

Hint: Add tomatoes, vinegar or other acid additions when beans are nearly tender so softening of beans does not slow down.

<Electronic format by Karen Mintzias>


Anmerkungen zum Rezept: