Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
9 Tasse | Your favorite chex brand cereals |
2 Tasse | Shredded coconut optional |
1 Tasse | Peanuts |
1 Tasse | brown sugar Packed, light |
1/2 Tasse | (1 stick) butter |
1/2 Tasse | corn syrup light |
1 Teelöffel | vanilla extract |
1/2 Teelöffel | Baking soda |
12 x ca. 30 g | Pkg (2 cup) semi-sweet chocolate morsels |
1 1/2 Tasse | raisins |
Preheat oven to 250 degrees. Combine cereal, coconut and peanuts in large, small roasting pan. In small saucepan over medium heat, heat brown sugar, butter and corn syrup to boiling, stirring. Without stirring, boil 5 minutes. Stir in vanilla and baking soda. Pour over cereal mixture, stir until evenly coated. Bake 1 hour, stirring every 15 minutes. Cool, stirring frequently. Stir in morsels and raisins. Store in airtight container.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|