Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
San Francisco Cioppino
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossOnion chopped
green bell pepper chopped
cloves garlic minced
2 Esslöffelvegetable oil
1 1/2 x ca. 450 gTomatoes chopped
1/2 Tassewhite wine dry
1/2 TasseBottled clam juice
1 1/2 TeelöffelDried Italian herbs, crushed
Bayleaf
1/2 x ca. 450 gFirm white fish fillets cut into 1-inch chunks
1/2 x ca. 450 gMedium-size shrimp peeled and deveined
1/4 x ca. 450 gBay scallops
Dungeness crab (optional) cooked, cleaned & cracked
3 EsslöffelKikkoman Lite Soy Sauce
1/3 Tasseparsley chopped
die Zubereitung:

Saute first 3 ingredients in hot oil in Dutch oven or large saucepan until soft. Stir in next 5 ingredients; cover and simmer 20 minutes. Add white fish, shrimp and scallops; cook until fish and scallops are opaque and shrimp are pink, about 2 minutes. Add crab; cook 1 to 2 minutes, or until heated through. Stir in lite soy sauce and parsley. Serve immediately.

Reprinted with the permission of Kikkoman International Inc.

Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: