Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
San Antonio Chile Verde
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelOnion coarsely chopped
cloves garlic minced
1 Esslöffelvegetable oil
1 DoseNo salt added tomatoes (16 oz.), chopped
3/4 TasseClear chicken broth (ready to serve, with 1/3 less salt)
1 Esslöffelground cumin
Chicken breast halves
8 x ca. 30 gCanned whole green chilies rinsed, drained, and coarsely chopped
3 Esslöffelcilantro chopped
2 EsslöffelKikkoman Lite Soy Sauce
die Zubereitung:

Saute onion and garlic in hot oil in large saucepan or Dutch oven until soft. Stir in next 3 ingredients. Arrange chicken, skin side down, in liquid. Cover and simmer 35 minutes, or until chicken is tender. Remove pan fro heat. Remove chicken; cool. Shred chicken, discarding skin and bones. Return chicken to pan; stir in remaining 3 ingredients. Heat to serving temperature.

Reprinted with the permission of Kikkoman International Inc.

Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: