Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pea soup
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseSplit peas; green
1/4 TasseBarley
1/2 TasseLima beans; dried
10 Tassewater
Onion chopped
bay leaves
1 Teelöffelcelery seed optional
1 Teelöffelbasil
1 Teelöffelthyme
carrots
potato chopped
celery chopped
1/2 TasseParsley Sprigs chopped
die Zubereitung:

large soup pot with 8 cups of water, onion, bay leaves, and celery seed. Cook over low heat, covered, about 1 1/2 hours. Then add the remaining vegetables and seasonings and cook about 45 minutes longer. Add more water if necessary.

Helpful Hints: Also can be made without lima beans; in this case, increase split peas to 2 cups. Freezes well. Makes a good sandwich spread; also good on baked potatoes.


Anmerkungen zum Rezept: