Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Burritos
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseShredded cooked beef
1 TasseCanned refried beans
Flour tortillas (10" dia) warmed
2 Tasselettuce Shredded
1 1/2 TasseTomatoes, chopped (2 cups)
4 x ca. 30 gShredded cheddar cheese (1 cup)
die Zubereitung:

============================== Directions ================================

Heat beef and beans separately until hot.

Spoon about 1/4 cup of the beef onto center of each tortilla.

Spoon about 2 tablespoons of the beans onto heef.

Top with 1/4 cup of the lettuce and about 2 tablespoons each of the tomatoes and cheese.

Fold bottom end of each tortilla up about 1 inch over filling; fold right and left sides over folded end, overlapping.

Fold remaining end down.

Carbohydrate 44g, Fat 14g, Cholesterol 50mg, Sodium 500mg, Potassium 460mg, Protein 32%, Vitamin A 8%, Vitamin C 6%, Thiamin 20%, Riboflavin 18%, Niacin 22%, Calcium 14%, Iron 24%

Ks 316-554-0005


Anmerkungen zum Rezept: