Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Green Sauce
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseonions chopped
1/2 Tassevegetable oil
10 x ca. 30 gspinach fresh, chopped
1/2 x ca. 450 gTomatillos, Coarsely Chopped
4 x ca. 30 gDiced Green Chiles
Cloves garlic crushed
1 EsslöffelOregano Leaves, Dried
1 Tassechicken broth
2 Tassedairy sour cream
die Zubereitung:

Cook and stir onions in oil in a 3-quart saucepan until tender. Stir in remaining ingredients except broth and sour cream. Cover and cook over medium heat for 5 minutes, stirring occasionally. Place mixture in food processor work bowl fitted with steel blade or in a blender container; cover and process until smooth, about 1 minute. Return mixture to saucepan; stir in broth. Heat to boiling; reduce heat. Simmer uncovered for 10 minutes. Stir in sour cream. Cover and refrigerate any remaining sauce. Makes about 4 cups of sauce.


Anmerkungen zum Rezept: