Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | Onion; Chopped, 1 small |
1/4 Tasse | butter or margarine |
1/4 Tasse | Chile Sauce |
2 Teelöffel | Mustard; Dijon-style |
16 1/2 x ca. 30 g | Purple Plums; 1 cn, * |
6 x ca. 30 g | Frozen Lemonade; Thawed, 1 cn |
* Plums should be drained, pitted and finely chopped. Cook onion in margarine in 2-quart saucepan stirring occasionally, until tender, about 2 minutes. Stir in remaining ingredients. Heat to boiling; reduce heat to low. Simmer, uncovered, 15 minutes, stirring occasionally.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|