Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Blackeyed Peas
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
4 TasseCooked blackeyed peas, drained
Dressing
1/2 Tassecanola oil
1/2 Tassepeanut oil
1/2 Tassered wine vinegar
cloves garlic
1/4 Tassered onions thinly sliced
1/2 Teelöffelsalt
1 Prisecayenne pepper
die Zubereitung:

While peas (either freshly cooked or canned) are draining, mix dressing. Toss with peas and cover tightly. Refrigerate overnight. Remove garlic. Refrigerate for several days to enrich flavor before serving. Serve with a slotted spoon, to mound on crackers or toast points as an appetizer.

From vegan. Zip at Michelle Stewart's SunShine Pc Board, Pembroke Pines, Fl. Source unknown. Formatted by Cathy Harned.


Anmerkungen zum Rezept: