Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanutty Squash
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
To 9 squash, thinly sliced
2 TasseMedium white sauce (recipe on cornstarch box)
4 Esslöffelcheese grated
1 TasseCrushed, unsalted peanuts
die Zubereitung:

Boil squash in a small amount of salted water for 5 minutes; drain. Put a layer of squash in a buttered casserole dish. Spread with white sauce and sprinkle with cheese and peanuts. Repeat layers, ending with peanuts. Bake at 350 F. for 1 hour.

From vegan. Zip at Michelle Stewart's SunShine Pc Board in Pembroke Pines, Fl. Source unknown. Formatted by Cathy Harned.


Anmerkungen zum Rezept: