Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef And Tequila Stew
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gMeat; *
1/4 Tasseflour unbleached
1/4 Tassevegetable oil
1/2 TasseOnion; Chopped, 1 Medium
Bacon; Slices, Cut Up
1/4 TasseCarrot chopped
1/4 Tassecelery chopped
1/4 TasseTequila
3/4 Tassetomato juice
2 TeelöffelCilantro; Fresh, Snipped
1 1/2 Teelöffelsalt
15 x ca. 30 gGarbanzo Beans; 1 Can
4 TasseTomatoes; Chopped, 4 Medium
Cloves Garlic finely chopped
die Zubereitung:

* Meat should be beef boneless chuck, tip or round, cut into 1-inch ~- Coat beef with flour. Heat oil in 10-inch skillet until hot. Cook and stir beef in oil over medium heat until brown. Remove beef with slotted spoon and drain. Cook and stir onion and bacon in same skillet until bacon is crisp. Stir in beef and remaining ingredients. heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer until beef is tender, about 1 hour.


Anmerkungen zum Rezept: