Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Burritos
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseBeef; Cooked, Shredded
1 TasseRefried Beans; Below
Flour Tortillas; *
2 TasseLettuce shredded
2 TasseTomatoes; Chopped, 2 Medium
1 TasseCheddar Cheese; Shredded Refried Beans
1/2 TasseLard Or Vegetable Oil
2 TassePinto Beans; Cooked
2 Teelöffelchilli Powder
1 TeelöffelCumin ground
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

* Tortillas should be 10-inches in Diameter and warmed. ~- Heat beef and refried beans separately. Place about 1/4 cup of the beef on the center of each tortilla. Spoon about 2 T of the beans onto the beef. Top with 1/4 cup of the lettuce and about 2 T each of tomatoes and cheese. Fold one end of the tortilla up about 1 inch over filling; fold right and left sides over folded end, overlapping. Fold down remaining end, and serve. Refried Beans: Heat lard in 10-inch skillet over medium heat until hot. Add pinto beans; cook for 5 minutes, stirring occasionally. Mash beans; stir in remaining ingredients. Add oil to skillet if necessary; cook and stir until smooth paste forms, about 5 minutes. Garnish with shredded cheese, if desired.


Anmerkungen zum Rezept: