Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppered Steak
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
cloves garlic minced
Slice of fresh Ginger Shredded root (not powder)
2 EsslöffelOil for stir frying
Onion, cut into 1 inch
Green or 1 red ball
3/4 x ca. 450 gFlank or round steak
1 Esslöffelsoy sauce
1/2 TeelöffelSugar Salt Pepper
die Zubereitung:

Stir-fry garlic and ginger in oil until fragrant; add onion and stir-fry for another minute. Revove ginger. Add bell peppers and continue stir-frying for another minute.

(Note: Venison should be sliced across the grain of the meat to get maximum tendernes. Meat can be marinated in 1 T Soy Sauce.

Mix in the venison and stir-fry until meat is cooked. Do not overcook. Season with soy sauce, sugar, salt and pepper. Removed from pan and serve


Anmerkungen zum Rezept: