Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | all-purpose flour |
2 Teelöffel | sugar granulated |
1/4 Teelöffel | baking powder |
1/4 Teelöffel | salt |
1/4 Tasse | butter or margarine |
1/4 Tasse | Smooth peanut butter |
2 Esslöffel | water |
Combine first 6 ingredients in mixing bowl. Beat on low speed until crumbly.
Add water. Work into a ball. Roll on lightly floured surface. Line 9 inch pie plate. Flute edge. Prick all over with tines of fork. Bake in 400F oven for 8 to 10 min.
Excellent with a cream or chocolate filling.
tested by Elizabeth Rodier
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|