Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Bean Chowder
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gpork sausage
1 DoseKidney beans (16 oz.)
1 1/2 Tassetomatoes canned
2 Tassewater
1 mittelOnion chopped
Bayleaf
3/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelgarlic salt
1/4 Teelöffelthyme
1/8 Teelöffelpepper
1/2 Tassepotatoes diced
1/4 Tassegreen pepper chopped
die Zubereitung:

Cook sausage in skillet and brown. Pour off fat. In a large kettle, combine beans, tomatoes, water, onion, bay leaf, salt, garlic salt, thyme and pepper. Add sausage. Simmer, covered for 1 hour. Add potatoes and green peppers. Cook covered for 15 minutes or until potatoes are tender. Remove bay leaf and serve.


Anmerkungen zum Rezept: