Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | pork sausage |
1 Dose | Kidney beans (16 oz.) |
1 1/2 Tasse | tomatoes canned |
2 Tasse | water |
1 mittel | Onion chopped |
1 | Bayleaf |
3/4 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | garlic salt |
1/4 Teelöffel | thyme |
1/8 Teelöffel | pepper |
1/2 Tasse | potatoes diced |
1/4 Tasse | green pepper chopped |
Cook sausage in skillet and brown. Pour off fat. In a large kettle, combine beans, tomatoes, water, onion, bay leaf, salt, garlic salt, thyme and pepper. Add sausage. Simmer, covered for 1 hour. Add potatoes and green peppers. Cook covered for 15 minutes or until potatoes are tender. Remove bay leaf and serve.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|