Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Cucumber; peeled, seeded, and diced |
2 | Tomatoes diced |
1/2 | onions diced |
1/2 | Red bell pepper; seeded, and diced |
1/2 | Yellow bell pepper; seeded, and diced |
1/2 | Green bell pepper; seeded, and diced |
2 Esslöffel | Dill fresh, chopped |
2 Esslöffel | cilantro Fresh, chopped |
1 x ca. 1/2 Liter | beef stock |
1 Esslöffel | olive oil |
1 1/2 Esslöffel | red wine vinegar |
1 Teelöffel | Garlic finely chopped |
1 Teelöffel | tabasco sauce |
2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | white pepper |
1 x ca. 1/2 Liter | tomato juice |
Combine all of the ingredients and mix them together well. Chill the soup.
(Executive Chef Bill Donnelly says, "I like to serve this soup in a big bowl with chips around it and some guacamole on the side. It's a wonderful, refreshing dish that is perfect on a hot summer day.")
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|