Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chez Melange Gazpacho
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cucumber; peeled, seeded, and diced
Tomatoes diced
1/2 onions diced
1/2 Red bell pepper; seeded, and diced
1/2 Yellow bell pepper; seeded, and diced
1/2 Green bell pepper; seeded, and diced
2 EsslöffelDill fresh, chopped
2 Esslöffelcilantro Fresh, chopped
1 x ca. 1/2 Literbeef stock
1 Esslöffelolive oil
1 1/2 Esslöffelred wine vinegar
1 TeelöffelGarlic finely chopped
1 Teelöffeltabasco sauce
2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelwhite pepper
1 x ca. 1/2 Litertomato juice
die Zubereitung:

Combine all of the ingredients and mix them together well. Chill the soup.

(Executive Chef Bill Donnelly says, "I like to serve this soup in a big bowl with chips around it and some guacamole on the side. It's a wonderful, refreshing dish that is perfect on a hot summer day.")


Anmerkungen zum Rezept: