Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 450 g | Chicken pieces |
2 | Lg stalks Celery, thin slice |
1/2 Teelöffel | basilicum dried |
1/4 Teelöffel | pepper |
1/2 Tasse | Thin Egg Noodles |
6 Tasse | Hot water, divided |
1 Tasse | Med Carrots, thin sliced |
1/4 Teelöffel | rosemary |
1 Teelöffel | Salt, (opt.) |
In a 5-qt casserole combine chicken, 4 cups hot water, celery, carrots, basil, rosemary, pepper and salt. Microwave at High 30-40 minutes, or until chicken falls easily from the bone, stirring twice during cooking.
Remove chicken from the bones. Discard bones and skin. Dice meat and return to caserole. Add 2 cups hot water and noodles. Cover. Microwave at High 8-10 minutes, or until water boils. Then, Microwave at High 7-10 minutes, or until noodles are tender.
Per Serving: 111 calories, 274 mg sodium, 6 mg cholesterol Exchanges: 1 veg, 1 1/2 low fat meat
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|