Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Pears
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
14 x ca. 450 gPears
1 ca. 1 Litercider vinegar
6 x ca. 450 gsugar
1 Teelöffelcloves whole
1 TeelöffelCinnamon stick
die Zubereitung:

Any good preserving pear may be used. Slice and remove core or pickle whole; the latter method is preferred when Sickel pears are used. Peel pears. Put spices in a small cheese cloth bag and add to the vinegar and sugar and bring to a boil. Add pears and cook until tender. The pears will look clear when tender. Remove them with a spoon and place them in sterilized jars. Boil the syrup until it becomes thick, the pour it over pears and seal.

Fine Old Recipes, Culinary Arts Press, 1936.


Anmerkungen zum Rezept: