Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Perfect Pie Crust
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
500 Milliliterall-purpose flour
1/2 Teelöffelsalt
170 Unsalted butter; chilled
40 Margarine or veg. shortening
125 MilliliterIce water (or as needed)
die Zubereitung:

In a large bowl, sift the flour and salt. Cut the chilled butter and marg

(It is important to work the pastry as little as possible. Don't overhandl If pastry has been chilled for a long time, let it sit at room temperature

Lightly flour a pastry board, marble counter, or kitchen counter. Divide t

Using pie plate as a guide, measure rolled-out pastry ~ it should be sligh

Fill the pie with filling. The roll out the second crust in the same mann


Anmerkungen zum Rezept: