Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Phony Whipped Cream
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TeelöffelGranulated gelatin
1 Esslöffelwater cold
2 1/2 Esslöffelwater boiling
1/2 TasseIced water
1/2 TasseInstant nonfat dry milk
1/2 Teelöffelvanilla
2 Esslöffelvegetable oil
3 EsslöffelSugar = artifical sweetener
die Zubereitung:

Chill a small mixing bowl and beaters. Meanwhile, soften gelatin in cold water, then disolve it over boiling water. Allow to cool to tepid. Placed iced water and nonfat dry milk in chilled bowl and beat until stiff peaks form. Continue beating, adding remaining ingredients and gelatin, until blended. Place bowl in freezer for 15 minutes, then transfer to refrigerator. Occasionally stir gently to keep mixture smooth and well blended.

Note Any artifical sweetener liquid or powdered may be used as long as it is equivalent to 3 Tablespoons of sugar.

1 serving = 2 Tablespoons 2 Tablespoons = free exchange. Cho 1, Pro 1, Fat 1, Cal 15, Na 7


Anmerkungen zum Rezept: