Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Potatoes Oregano
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 mittelPotatoes
1/2 Tassebutter
1 mittelOnion chopped
Split chicken breasts
1 1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
3/4 Teelöffeloregano
1/4 TeelöffelItalian seasonings
1 Teelöffelparsley chopped
die Zubereitung:

1. Peel potatos and cut into 1" cubes. Set aside. 2. Melt butter in heavy skillet, such as cast iron. Add onions and saute till golden brown. Add chicken breasts and potatos. Sprinkle with salt and pepper. Cover and cook on medium heat 20 minutes, turning often. 3. Sprinkle with oregano and italian seasonings. Continue to cook,

turning often, for another 20 minutes. 4. Sprinkle with parsley and continue to cook until chicken is done to your satisfaction.


Anmerkungen zum Rezept: