Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Potato Soup
Zutaten für 14 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 ScheibeHaugin's Farm Brand Thick Sliced Bacon, crumbled
12 Frozen Gourmet's Choice Hash Brown Patties
4 Tassewater
2 EsslöffelChicken flavored Bouillon Granules
1/2 Tassemargarine
12 ScheibeSchwan's American Processed Cheese
1 TasseFrozen Gourmet's Choice Baby Carrots, sliced
1 TasseGreen Onions with tops, sliced
2 TasseSour Cream*
2 Tassemilk
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelwhite pepper
die Zubereitung:

Prepare bacon in skillet over medium heat; drain and crumble. In large stockpot combine potato patties, water and bouillon granules. Cover and place over medium-low heat until patties are thawed and crumbled. Add bacon and remaining ingredients in order listed. Stir until ingredients are well blended. Cover and cook over low heat about 20 minutes or until carrots are tender and soup is hot. Do not allow soup to boil.

Makes 14 (1-cup) servings.


Anmerkungen zum Rezept: