Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken & Kraut
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts boneless, skinless
3/4 Teelöffelsalt
3/4 Teelöffelpepper
2 TasseSauerkraut washed & drained
Provolone cheese slices
4 EsslöffelRussian dressing(low cal)
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 deg. F. Spray a baking dish with nonstick cooking spray and set chiucken in bottom. Sprinkle with salt & pepper. Spread the sauerkraut over each piece of chicken, top with a slice of the provolone, and cover with the Russian dressing. Cover dish with aluminum foil and bake until chicken is tender, approx. 15-20 minutes. **Note** Use the sauerkraut that comes packaged in the plastic bags or in the glass jars. The kind that is kept refrigerated in the market. It is crisper and does not have a "canned" taste.

Carbohydrates: 10g Cholesterol: 85mg Exchanges: 4 Protein 1 Vegetable 30 Optional


Anmerkungen zum Rezept: