Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken a la King
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassegreen pepper chopped
2 x ca. 30 gMushrooms, sliced; drained
1/4 TasseButter (or marg.); melted
1/4 Tasseall-purpose flour
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1 Tassechicken broth
1 TasseHalf-and-half
1 TasseChicken; diced, cooked
1/4 TassePimiento chopped
10 x ca. 30 gPayy shells, frozen; baked
die Zubereitung:

Saute green pepper and mushrooms in butter in a 10" skillet until green pepper is tender. Combine flour, salt, and pepper; add to vegatables, stirring until smooth. Cook 1 minute, stirring constantly. Gradually add chicken broth and half-and-half; cook over medium heat, stirring constantly, until thickened and bubbly.

Stir in chicken and pimiento; cook until thoroughly heated. Divide filling among patty shells.

Coleman.


Anmerkungen zum Rezept: