Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Curry
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossOnion chopped
1 Tassecelery chopped
1 grossgreen pepper chopped
1/2 TasseMargarine melted
1/2 Tasseall-purpose flour
1 Esslöffelcurry powder
3 TasseMilk; or 1-1/2 c. milk and 1-1/2 c. chicken stock
1/3 Tassesherry
3 TasseChicken; diced, cooked
4 x ca. 30 gMushrooms, button
Lemon juice
1 Tasserice cooked
die Zubereitung:

Saute onion, celery, and green pepper in margarine; add flour and curry powder and cook thoroughly. Add milk; cook, stirring constantly, until thick and smooth. Add sherry, chicken, and mushrooms; simmer for 30 minutes. Add lemon juice to mixture 5 minutes before serving.

Serve chicken curry over cooked rice. Top with your choice of condiments; diced crisp bacon, diced hard-cooked eggs, slivered almonds, flaked coconut, fried onions, salted peanuts, seedless white raisins, and finely chopped sweet pickles.


Anmerkungen zum Rezept: