Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Tasse | Creamed chicken* |
10 x ca. 30 g | peas frozen |
1 1/2 Tasse | mushrooms sliced |
1 Tasse | flour |
2 Teelöffel | baking powder |
1/4 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
3 Esslöffel | shortening |
1/2 Tasse | milk |
1/8 Teelöffel | paprika |
*See separate recipe.
Combine creamed chicken, peas and mushrooms in a deep dish pie plate.
Combine flour, baking powder, salt and pepper in bowl. Cut in shortening until coarse crumbs form. Add milk and mix lightly until just mixed. Drop onto chicken mixture in 8 heaps and sprinkle with paprika.
To freeze at this point, cover tightly and freeze up to 3 months.
To serve: Bake in a preheated 350F. oven 2 hours (if frozen) 2 hours or until bubbly and biscuits are cooked through. Makes 4 servings.
Carolyn Shaw 5-4-97 Woman's Day 2-1-97
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|