Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Potpie with Biscuits
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TasseCreamed chicken*
10 x ca. 30 gpeas frozen
1 1/2 Tassemushrooms sliced
1 Tasseflour
2 Teelöffelbaking powder
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
3 Esslöffelshortening
1/2 Tassemilk
1/8 Teelöffelpaprika
die Zubereitung:

*See separate recipe.

Combine creamed chicken, peas and mushrooms in a deep dish pie plate.

Combine flour, baking powder, salt and pepper in bowl. Cut in shortening until coarse crumbs form. Add milk and mix lightly until just mixed. Drop onto chicken mixture in 8 heaps and sprinkle with paprika.

To freeze at this point, cover tightly and freeze up to 3 months.

To serve: Bake in a preheated 350F. oven 2 hours (if frozen) 2 hours or until bubbly and biscuits are cooked through. Makes 4 servings.

Carolyn Shaw 5-4-97 Woman's Day 2-1-97


Anmerkungen zum Rezept: