Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Scallopini
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken thighs; boned
1 Teelöffelsalt
2 EsslöffelButter (or marg.)
1 EsslöffelLemon juice; freshly squeezd
2 Esslöffelparsley chopped
1 EsslöffelChives, chopped; or green onions
1/4 TeelöffelMarjoram, dried leaf
die Zubereitung:

Place chicken between 2 pieces of aluminum foil; pound with side of cleaver or rolling pin to flatten. Sprinkle with salt. Melt butter over medium heat in large skillet. Add chicken, skin wide down; saute about 10 minutes or until lightly browned. Turn chicken, and sprinkle with lemon juice and herbs; continue cooking until tender. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept: