Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Avocado Melt
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breast halves
1 Teelöffelcornstarch
1/2 Teelöffelcumin
1/2 Teelöffelgarlic salt
1/2 Egg lightly beaten
1/2 Teelöffelwater
3 Teelöffelcornmeal
1 1/2 Teelöffeloil
1/2 Avocado; peeled, sliced
3/4 TasseMonterey jack cheese, shrded
1/4 Tassesour cream divided
1/8 TasseOnion, green, tops only
1/8 Red bell pepper; chpd
Cherry tomatoes
Parsley sprig
die Zubereitung:

Skin and bone chicken breasts.

On hard surface, with meat mallet or similar flattening utensil, pound chicken to 1/4 in thickness. In shallow dish, mix together cornstarch, cumin and garlic salt. Add chicken on piece at a time, dredging to coat. In a small bowl, mix egg and water. In another bowl, place cornmeal. Dip chicken, first in egg and then in cornmeal turning to coat. In large frying pan, place oil and heat to medium temp.; add chicken and cook 2 minutes on each side. Remove chicken to shallow baking pan; place avocado slices over chicken and sprinkle with cheese. Bake in 350 deg oven about 15 minutes or until fork can be inserted in chicken with ease and cheese melts. Top chicken with sour cream, dividing equally; sprinkle with chopped green onion and red pepper.


Anmerkungen zum Rezept: