Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in a Pot
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chickens, frying, quartered
1/2 Tasseolive oil
Onion, lg, minced
cloves garlic minced
1 Teelöffelsalt
3/4 Teelöffelpepper
Tomato, med, chopped
1/2 TasseWhite wine, dry
die Zubereitung:

In Dutch oven or heavy kettle, brown 2 (2-1/2 lb ea) chickens in olive oil until golden brown. Add onion, garlic, salt and pepper. Cover and simmer for 30 minutes. Add tomato (may substitute 1/2 c drained canned tomatoes), and wine and simmer for 30 minutes longer or until chicken is tender. Mrs. William C. Edmonston


Anmerkungen zum Rezept: