Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Gismonda
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken breasts*
salt
pepper
1/2 Tassebread crumbs fine, dried
1/2 Tassebutter or margarine
2 x ca. 450 gSpinach; cleaned and stemmed
1 Tassemushrooms minced
Whole mushrooms (optional)
die Zubereitung:

taste with salt and pepper. Roll in bread crumbs and saute in 4 tablespoons butter in skillet until cooked through. Meanwhile, blanch spinach in boiling water 1 minute. Drain. Brown half of remaining butter in another skillet and saute spinach until just tender. Remove chicken from pan and add remaining butter. Add minced mushrooms and saute until light brown. Place spinach on platter. Arrange chicken breasts over spinach and cover with mushrooms. Drizzle butter remaining in pan over chicken. Garnish with whole mushrooms, if

Los Angeles Times


Anmerkungen zum Rezept: