Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Butter Glazed Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breast, boneless, sk
3 Teelöffelbutter
3 Teelöffelwater
1 Teelöffellemon juice
1 1/2 TeelöffelChicken bouillon mix
parsley chopped
Lemon slices
die Zubereitung:

Coat chicken in a small amount of flour, shake to remove excess. Melt butter in a non-stick frypan. Add chicken breasts and saute each side until lightly browned. Add water, lemon juice and chicken bouillon mix to pan; stir until dissolved. Bring to a boil. Cover and simmer 5 to 7 min. Remove chicken from pan; keep warm. Cook and stir pan juices over high heat until thickened and syrupy, 1 or 2 min. Pour glaze over chicken, sprinkle with parsley and garnish with lemon slices.


Anmerkungen zum Rezept: