Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Sauerkraut Stuffing
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Teelöffelbutter
1 Tassecelery diced
1 Tassered onion diced
1 Teelöffelthyme
1 x ca. 450 gSauerkraut, rinsed and thoroughly drained
1 Tassechicken broth
1 TasseHam, diced small
1/2 TassePitted, chopped black olives
1/3 TasseToasted walnut pieces
3/4 Tasseparsley chopped
4 TasseDay-old white bread, diced into 1/2" cubes
1/4 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

Melt butter in a large skillet. Add celery, onions and thyme. Saute over medium heat for 5 minutes until onion and celery are tender. Add sauerkraut and cook 5 minutes more to blend flavors. Add broth and simmer 10 minutes.

Toss sauerkraut mixture with all remaining ingredients, make sure to completely coat and moisten bread.

If cooking the stuffing outside the bird, sprinkle an extra 1/2 cup of chicken broth on top and cover with foil. Bake at 350 deg F for 30 minutes. Uncover and bake another 15 minutes to brown.

goose, or 2 ducks.


Anmerkungen zum Rezept: