Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Gorgonzola
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseolive oil
2 1/2 EsslöffelGarlic chopped
1 1/2 Esslöffelrosemary
1 1/2 EsslöffelBlack peppercorns, cracked
8 x ca. 30 gbutter clarified
2 grossonions red
2 x ca. 30 gwhite sugar
12 Chicken breasts (6 oz ea)
2 mittelZuchinni, cut in sm sticks
18 x ca. 30 ggorgonzola
die Zubereitung:

In a large saucepan, light saute the garlic, rosemary, and peppercorns. Put aside in container...

In the same pan cook the onions and sugar in the butter until the onions are browned. Remove from heat.

Charbroil the chicken and zucchini, basting with the olive oil mixture until the chicken is completely cooked (don't overcook the zucchini-).

Place chicken breasts along with the butter mixture, zucchini, and remaining oil mixture in a casserole dish. Place the cheese on top of the chicken and bake for 2-4 minutes, until cheese is well melted.

Courtesy of Johnna Hartz in Wildnet Recipes


Anmerkungen zum Rezept: