Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Backs and Wings Fricassee
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken backs
Chicken wings
1/2 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1/4 Tassecooking oil
Onion chopped
cloves garlic minced
1 Tassewater
1 Esslöffelparsley chopped
die Zubereitung:

Coat chicken pieces with seasoned flour. In a heavy skillet, heat oil and arrange chicken pieces, skin side down, in oil. Brown on both sides. Add onion, garlic, water and parsley. Cover and cook over low heat until chicken is tender, about 1-1/2 hours. If necessary, add additional water. Yield: 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept: